fredag 17. juli 2009

Skøy og slikkerier.

Nei.

Det handler ikke om oralsex.

Det kan, selvfølgelig handle om oralsex. Men ikke i dag. I dag handler det om lakris. Rettere sagt den kvalmende og notoriske virksomheten til lakrisprodusenter rundt om i verden (eventuelt bare Norge).

La meg oppklare. I dag kjøpte jeg både "Kick" og "Nox", noe som ikke er fotballmagasiner for 13-åringer, men alvorlig lakris. Etter å ha nafset begge disse produktene gikk det opp for meg, at dette er samme produkt. SAMME PRODUKT. Og dine argumenter med at Nox er hardere og litt mer melkeaktig møtes med hånlig latter fra min side. Det handler om temperatur, luftfuktighet og butikksjefens teft for plassering av gitte produkt.

Så, kjære ikke-eksisterende leser. Vi sitter igjen med en suspekt og kalkulerende bransje som på høyt plan lurer sine lavpannede tilhengere til å støtte lakrisens sak, uansett merke. De vinner uansett. Vinner alt ... og det de vinner spytter de inn i produksjonen av for eksempel forræderiske FOX, eller gud forby BIX. Helvete ta slike forbannede uromomenter i slikkeriavdelingen.

Og for å oppklare dette, "skøy og slikkerier" er hva min bestemor kaller "godteri". Hun er 380 år gammel...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar