onsdag 29. juli 2009

Den altomspinnende negativiteten som definerer min blogg


Beklager til de som måtte føle at denne bloggen er vel negativ, trist, mørk eller på andre måter begrensende for deres bevissthet. Grunnen er enkel, jeg prøver å herde menneskeheten mot falsk emo (se vedlegg 1 ... bildet .. din dumme faen) ved å spre ekte tristhet og faenskap gjennom denne bloggen. DIG IT !

Men la oss ikke spore helt av med triste tanker. Hvordan går kampen mot facebook, lurer du på. Vel .. jeg tapte, helt enkelt. Jeg kom på alle de tingene som var vagt viktig, særlig i forhold til kontakt med studiebekjente. Særlig det vippet meg faktisk tilbake på det intense facebookkjøret jeg er kjent for. Skal dog nevnes at avhengigheten er på et svært labert nivå, og jeg har ikke egentlig savnet noe som helst på facebook. Løsningen blir nok ignorering av omtrent alle der inne, så facebooken min blir deilig og stille. Mmmmm stillhet.

Ellers har man hjulpet sin flinke venn C med å flytte. Alt vel der, gratis trening og hva mer. Han spanderte til og med en middag, og alt er svært vel. Også blitt bedre kjent med noen av hans venner som er ustabile men suverene folk (akkurat som meg, med andre ord). Det blir en fabelaktig innflyttingsfest med mange svært merkelige mennesker snart. Jeg tror nesten jeg gleder meg, og jeg gleder meg stort sett ikke til noe annet enn svineinfluensa som vraker mesteparten av landet.

For øvrig stiger interessen for politikk, og jeg har faktisk begynt å lese meg på opp på faenskapen og prate om det. A poengterte viktigheten av å komme med tall, og har allerede belært meg om 47.6%. Dette tallet kan alltid brukes, og du vil alltid vinne. Jeg liker 47.6%, selv om det kan hende jeg modifiserer det litt. Det er allikevel et ytterst heldig tall til bruk innen politikk. 47.6% av leserne av denne bloggen blogger selv. Troverdig? Svært.