fredag 28. mai 2010

Status 2:Sykkeltyveri og tykke, røykende barn


Generelt: M kom trygt frem, og jeg kjenner det gjør meg glad. Det både beroliger meg og gjør meg glad på samme tid, og dette er en merkelig varm følelse jeg ikke har hatt siden jeg kjørte Lamborghini og Ferrari.

Akkurat nå: Groove Armadas nye album på phonesene (Denon AH-D7000), sinnet i en slags forvirret lengsel etter mer utetid og sol (Vår-fascinasjon) og pønsking på ny sykkel.
Ah ja, det ble glemt i den generelle mangelen på innlegg. Sykkelen ble stjålet mens den sto låst på Blindern da jeg tok eksamen nr 2. Eksamen gikk brillefint, men å finne sin gule jernhest abdisert fra egne tømmer var ganske begredelig. Jeg gikk hjem, sparket ikonisk småsten langs kanten av veien og mumlet mørke ting om tyvradder og annet pakk. Bildet heter "bicycle_thief", så jeg formoder det har noe med saken å gjøre. Kanskje. Jeg smaker på min egen vaghet her (tm, I).

Ellers: Eksamen i organisasjonssosiologi og arbeidssosiologi på onsdag, med påfølgende fri. FRI! Jeg gleder meg som det alt for meget omtalte tykke barnet fra Indonesia som røyker, gleder seg til sin sigarett nr 17 for dagen. Ja, historien har gitt inntrykk. Faren mener ubetinget barnet ser bra ut og har det bra, mens moren fortviler fordi det simpelten er umulig å kontrollere en to-åring som dunker hodet mot en vegg om det ikke får sigaretter. Jeg minnes å ha holdt fast både sintere og større mennesker enn jeg kan tenke meg denne lille nissen er, så hodet mitt skriker omsorgssvikt mens skadefryden min skriker: "AHAHAhahahhaHAHAHAHAHAH".

Så happy fucking saturday. Jeg skulle heller gjort helt andre ting enn å sitte her med notater, men slik blir det altså ikke.

Take care, M :)