lørdag 3. oktober 2009

Lørdag er handledag, og tid for store skiftnøkler.


Som tittelen hevder er lørdag handledag. Dette feiret jeg med å handle en hel rekke dyre fine ting. Jeg og Sverre tok turen ut til periferien og høstet ny (vel, min første) senterhøytaler til det sjelblåsende surroundaktige brølesystemet jeg jobber med.

Dagens egentlige begivenhet var da vi ramlet inn på Alna handlesenter. La det ikke være noen som helst tvil. Alna handlesenter er HELVETE i ny og tidsriktig innpakning. Mens vi kjempet oss gjennom mengder av mennesker med tomme handlesjeler (kun jeg har en tidsriktig og fanatisk men flink handlesjel) innså jeg plutselig at det var ren tomhet i øynene deres. Vi snakker oppgitte mennesker som sitter på en tapasbar på alnabru med et skilt der det står "skinke.no" og pirker i et stykke trevlete kjøtt. Plutselig er det som om noen bringer den virkelig VIRKELIG store skiftnøkkelen og dundrer den i hodet på disse menneskene med full kraft. Vi snakker et slag av skiftnøkkelen på bildet til venstre (som tilfeldigvis selges på Biltema Alna handlesenter). Og etter å ha bli truffet av dette gigantiske instrumentet kun egnet til å opplyse om egen tilkortkommelse når det gjelder livet, kan en formelig se håp dø i øynene på disse menneskene. Disse menneskene som innser at de resten av sitt liv vil bli svakt opphisset av "pølsemannen" som like intenst trist innser at han hver helg i resten av sitt liv skal sitte med laptop i en liten bod proppet med semi-gode pølser og surfe spray.no etter en pølsekvinne han kan bli glad i og elske for evig og evig. Denne mannen vil se litt ut som dette:

Og mens bloggen min ler av meg og ikke lar meg skrive på siden av bildet slik at alt blir happy fucking hunky-dory, og landsnemda for høvelige blogger hyler i et unisont sytekor over hvordan jeg utleverer mennesker, sitter jeg stille igjen og kontemplerer mine egne muligheter for å unngå denne horrible fellen. Det går noe som dette:

1. Ikke få barn
2. Ikke kjør i hvit hummer-limousin, noen JÆVLA sinne. Dette er en avsporing, men det ser så dumt ut at alle inni bare må skamme seg, fråde og gråte fossefall innvendig.
3. Aldri, virkelig ALDRI dra til Alna handlesenter igjen (med mindre jeg trenger noe de har der, noe jeg antakeligvis gjør igjen. Kan en bloggleser vennligst melde seg for horribelt slaveoppdrag?)
4. Skjerpe meg og lese mer fag. Slik kan jeg få enda bedre karakterer, gjøre det magisk bra og bli så rik og arrogant at jeg aldri trenger å miste all form for håp på Alna handlesenter.
5. Slutte å skrive innlegg slik at Alna handlesenter får gratis reklame...faen.

Og hva er så igjen? Kun en hyllest til Hanne. Hanne, jeg vil ha banankake. Usikker på om det faktisk ble en hyllest. Det var i allefall ment som en, men ble kanskje mer et krav. Akk Hanne, jeg håper du kan tilgi meg for dette.