søndag 21. februar 2010

Mikrointeraksjonisme ved nettdating

Jeg tester nettdating (igjen). Jeg har ingen lykke med å finne meg en brukbar pike på byen, har jeg notert meg. Ikke at jeg går helhjertet inn for det heller. Jeg har en generell og ganske intens skepsis mot dritings damer, og byen later til å være en refleksjon av hva jeg slett ikke liker.

Derfor: nettdating, fo shizzle. Jeg fikk endelig hjelp av favoritt-ingriden min til å fikse profil. Det var et slags obskurt intervju mens hun drakk og jeg røket sigar. En kan kanskje si auraen rundt det også ble preget av at jeg og Ingrid sammen kanskje er den minst stabile kombinasjonen i verden. Vi tenker mer enn noen andre mennesker til sammen, og vi har så mange forstyrrende gode, men svært forstyrrende tanker og teorier at vi kanskje burde skånet verden.

But hey, here goes: Dette er sukker-profilen min akkurat nå. Om jeg høster meg flere piker enn før? Neppe ... men færre? Meeeh. La det forsåvidt være sagt at Ingrid mente min forrige profil var "for gal" og at vi skulle tone det ned denne gangen...

hreple's beskrivelse av seg selv
Jeg har fått en venninne til å skrive profilen min, så jeg bare sitter her og kjefter mens hun skriver. Jeg liker litteratur og litt trening. Jeg liker å svømme. Nei, jo. Skarpe kniver? (Red: til å lage mat med) Nei, det er emo. Jeg liker å lage mat. Jeg er veldig glad i annen musikk enn bare jazz, men ikke euro dance. Kanskje komle? Det vet jeg ikke. Jeg er ikke på langt nær i å reise som alle andre damer på Sukker, men jeg liker å reise. Jeg ville solgt familien min hvis jeg kunne. Jeg er relativt glad i sokker. Nei, det er jeg ikke. Jeg liker at de ikke har hull. Det er ingen fetisj. Det er det ikke. Jeg liker vanskelig lamper. Liker du vanskelige lamper? ("Ja"). Jeg tror jeg kommer til å ende opp med det samme publikummet som da jeg skrev min egen profil. Jeg vurderer å bare skrive galskap her. Kanskje skapgalskap. Skriv det.

En gang i blant lurer jeg på om det går an å fylle badekaret med gelé. Hva hvis du legger deg i det? Jeg vet ikke. Krever det 250 liter gelé? Jeg skal kvitte meg med badekaret. En gang brøt en mann seg inn mens jeg lå i badekaret.

Jeg frykter dette blir en lang profil. Jeg er opptatt av ting som gjør andre glade. Det er en fin egenskap. Nei? Ikke så bra. Ja.

hreple's beskrivelse av sin drømmepartner

Jeg liker jenter som har hår. Helst på hodet. Hun skal helst ikke beskrive seg selv som "ei med bein i nesa". Men det ekskluderer veldig mange profiler på Sukker. Det er kanskje like greit. Jeg passer nok ikke sammen med 95 prosent av damene på Sukker. Jeg hadde nok ikke likt dem heller - for hvem er ute etter en som vil ha badekaret sitt proppet fullt med gelé? Det krever sin kvinne.

Du kan godt være dritfin, men alt kan skje. Jeg kan bli blind. Jeg foretrekker ei som liker å beskrive seg selv som rar, men ikke så rar som at du river ned gardinene mine og bruker det som krone mens du hyler obskure ting en tidlig søndag morgen. Det går grenser.

Hun liker å lage mat. Kanskje liker hun å spise den også? Hvis ikke er hun veldig tynn. Tynn kan være farlig. Jeg smaker på min egen vaghet her. Jeg vet ikke hva jeg vil ha. Men jeg vil ha ei som er åpen for muligheten for at gelé i badekaret kunne vært fantastisk. Jeg kunne ikke hatt en sint naturviter med strenge briller som roper "FOR HELVETE, ERLEND, GELÉ I BADEKARET?". Nei, det går grenser.

Dette var jo veldig jordnært. Hello there.

hreple's beskrivelse av sin jobb og interesser

Går på UIO, kultur og kommunikasjon. Skal ta master i sosiologi etter endt bachelor i kulkom.

Jobber ellers deltid med ungdom med psykiske lidelser.

På fritiden trener jeg en del (ting må løftes på!), ser en del film, pusler med venner, leser fag, leser litteratur (Bukowski og Hunter S Thompson for tiden), spiller tenorsax når jeg har en tilgjengelig (lang og forvirrende historie) og er ellers grei, snill og lykkelig på heltid.

Og det skader ikke om du har en saksofon tilgjengelig (tenor).