mandag 9. august 2010

Nothing new here...

Jeg er (overraskende nok) i live enda. Dette til tross for at jeg har gjort absurde ting i det siste, som for eksempel å sykle opp til ekebergsletta.
Jeg lette etter bilder på nett etter oppoverbakker, men det FINNES faktisk ingen bilder som kan illustrere hvor mye oppover det faktisk er opp til Ekeberg. Om du tar, si åtte liter oppover og heller det i en 12 liters skål, vil det fremdeles flomme over med oppover. SÅ MYE OPPOVER SNAKKER VI.

Jeg gikk også forbi den bittelille butikken like ved inngangsdøren min som har gått fra å være hippieklær til spaceyklær til frisør til frisør (samme personer prøvde på nytt) til frisør (samme personer virker å være ubetinget retarderte) og nå til hipsterlokale uten mål og mening. Jeg er ganske sikker på at det er en slags kunst-montasje. Det sitter ofte en mann der med tre-dagers-skjegg og hår som står rett opp av seg selv (muligens med cgi-effekter til hjelp). Det slår meg faktisk at eneste mulighet for å illustrere hvor mye oppover det er til Ekeberg ville være å ta bilde av mannen med oppoverhår.

Mm .. ja .. og med skulderen? Det går sånn passe. Jeg tror faktisk jeg skal driste meg til å ha det med i hvert eneste blogginnlegg fra nå av. Jeg mener, hvem kan la være å undre seg over hvordan skuldrene mine har det?