tirsdag 14. september 2010

Syksyksyk.

Merker jeg er litt nølende til at jeg skal være syk så lenge. Det har vart i rolige to uker på og av, nå. Jeg får jo konkret ikke gjort noe som helst, og det plager meg.
Jeg kjempet meg på seminar i går, hostet som et polsk lokomotiv og dro så hjem igjen og sovnet, feberisk og sliten.

Særlig det å sitte på lesesal mens man hoster er en pretty fly (for a white guy) opplevelse. Du får det onde blikket rundt ti ganger per minutt, av han jævlig seriøse som leser teologi helt på enden. Han har praktiske sko og vindusplass, fordi han kom sammen med renholdsarbeiderne klokken 06:30. Han er så seriøs at han ikke engang rører kaffetermosen sin. Han stirrer bare på den i blant, for å verifisere at den finnes og at det er kaffe der. Det er kanskje litt som da Roosevelt laget seg en Dry Martini. Han tenkte kun på vermouthen. Det holdt for ham. Og det holder nok å stirre olmt på kaffetermosen sin samt blinke som en epleptisk geit til meg fordi jeg hoster. Hvordan våger jeg?

Men det er forsåvidt sant. Det er ikke jævlig intelligent å gå inn på en lesesal mens man virkelig har åndenød. Så i dag sitter jeg knust hjemme i stedenfor. Jeg bør lese ... jeg må faktisk lese, men jeg har samtidig feber.

Jeg har ikke besluttet meg for hvordan dette skal løses enda. On the flipside får jeg i meg ca 3 kalorier pr dag, så da er alt god stemning.

Jeg drømte forresten en liten busslast galskap i natt. Tror feberen virkelig setter i gang underbevisstheten. Jeg har ingen planer om å lire av meg hva jeg faktisk drømte. Hadde det vært en helanonym blogg, så kanskje. Men her? Neppe...