mandag 25. juli 2011

Dag 2 - på etterskudd ...

Dag to omhandler i stor grad verdens beste biff. Nam nam ... nam nam nam!

Men først!

1. Jeg har høner å plukke med fransk frokost. Den er for liten og består på ingen måte av kjøtt. Jeg elsker kjøttfrokost. Je deteste le petit dejuner des Francaises! Eller noe ...

2. Franske kvinner løper svært fort selv på høye hæler. Effektive små rakkere, det skal de ha for.

3. Vi spiste på en fantastisk liten restaurant som hadde verdens beste biff. Biffknivene så ut som små haier, mente I. Det var jeg enig i. De så flinke men farlige ut.
Foi Gras til forrett var nydelig. Den smeltet i munnen fordi munnen min er svært varm, og det skapte stor glede. Ellers var biffen som sagt helt fantastisk, selv om den kom uten noen form for saus. Franskmennene hater saus, men liker smør og løk, så den kom med både smør og løk.
I på sin side verdsatte kokkens blanke isse, og kokken verdsatte det å brøle rundt i lokalet og snakke med stort sett alle. Restauranten het Le Rendez-vous du Marche, og den burde hele verden spise biffen sin på.

4. Kan bekrefte at jeg har kost på opptil flere nasjonale monumenter. Bilder kommer kanskje.

5. Fransk Metro er svært effektivt, og vi skjønner stort sett hvor vi skal. I påpeker at dette er total løgn, da banen totalt brøt sammen under Tour De France. Vi skjønte ikke hvor vi skulle, info var på fransk og meldinger om at banen var ødelagt var på ekstra fransk fransk. Jævla bane ... fra nå av går vi!

6. I Paris er reddikene lange, ikke runde. De smaker fremdeles reddik-aktig, men det er mind-boggling at de ikke er runde. En vet liksom ikke hvordan en skal tilnærme seg det ...

C'est tout!