torsdag 16. februar 2012

Til utlandet mor, til utlandet!


På lørdag drar jeg og I til Roma, og vi gleder oss.

Vi gleder oss som små hester helvetes høye på kokain - der de løper fort bortover engen, vrinsker og kjenner hjertet slå over 9000 ganger per minutt. SÅ mye gleder vi oss!

Grunnen er delvis at ingen av oss noen gang har vært i Roma, og delvis det faktum at vi fortjener en liten ferie, særlig I. Hun pusler med praksis, og det er heavy shit!

Ellers utnyttet jeg skammelig det magiske tilbudet Bolia.no hadde på tv-møbel (Opus) som egentlig koster 10k, men nå var nedsatt til 5. Jeg kjøpte et og fikk det levert av to herlige rastafarier i dag. De var superglade, puffet det inn på stuen min og gliste med store flotte hvite tenner da de gikk.

Etter litt hat, noe banning og mye pusling har resultatet blitt jævlig bra. Mulig jeg kan uploade bilder av det senere, men akkurat nå er jeg så dypt inne i bloggskriving og tanker om middag, Roma og I at jeg ikke ser meningen. Mon tro om jeg skal dra egen billedspesial med obskure ting senere i dag. Det kan godt hende, faktisk!

Ellers gleder jeg med til en venninnes boklansering. Både jeg og I skal dit. Mon tro om det blir gratis alkohol - eller om Erlend Loe dukker opp. Jeg følger ham på twitter - jævlig fin fyr! Og om du vil vite twitternavnet mitt kan du brenne (eventuelt spørre meg). Jeg er kanskje den dårligste i verden på twitter - men det burde ikke stoppe deg fra å følge meg.