søndag 2. august 2009

Den store lykken?


Se, en lykkelig jævla bie!

Og hvorfor, kjære leser som følger bloggen min fordi den er fucking awesome, er den lykkelig?

Jo, den har en jobb. Og den jobber med noe den liker. Og derfor hevder den sin suverenitet når det kommer til å være det den er. Og det er et poeng her, men jeg har glemt det. Så la oss heller se litt på de siste begivenhetene i undertegnedes liv, helst i listeform.

1. Jeg leser fremdeles "The Elephant Vanishes" av Murakami fordi jeg har fått lest lite i det siste. Dette kommer av forbannet mye jobb. Jeg nappet til meg 175 lugne timer på jobb i juli, og når jeg får lønnen min i slutten av august skal jeg kjøpe 12 baltiske havneludder og stable de i hysteriske posisjoner, ta bilder og klappe i hendene, bare fordi jeg har penger nok.

2. Fikk stillingen som hvilende nattevakt på jobb. Jeg er psyket, som det neppe kan oversettes fra engelsk til norsk som. Nuvel, jeg er i allefall svært fornøyd. Nå kan jeg jobbe mer, studere mer og cashe inn mer.

3. Jeg har sett "The International" med Clive Ownes pysete men hardbarkede vesen. Filmen er hypet så hardt at Anne Frank en kort stund i 43 listet seg til cinematografen for å sjekke om filmen hadde kommet. Den går i korte trekk ut på at det er jævlig spennende om det ikke kommer et eneste overraskende kast i plottet. Legg også til en fantastisk actionscene i Guggenheimmuseet der 18.000 skudd blir avfyrt og en relativt plump person drept. Samtidig puster Clive Owen tungt og er litt frustrert over noe, antakeligvis kunstutstillingen som ikke tilfredsstilte hans voldsomme og svulmende intellekt. Hadde jeg jobbet i GOD KVELD NORGE hadde jeg nå gikk filmen terningkast 5, men den får noe slikt som 3. Kanskje 2, om jeg ikke snart spiser noe. Lavt blodsukker er en farlig bil.

4. Jeg skal ha en hel uke fri, dvs frem til lørdag. Det later forøvrig til at jeg skal jobbe hver eneste forbannede helg i august. Må si jeg holder det gående bra.

5. Jeg har kjøpt lilla sko. Ja ... de er lille, ja jeg burde hatt bilde av de her og ja, jeg kan lyve og si at det kommer et bilde snarlig. Epic shoes anyone?

9. Ja, det er min blogg og jeg kan gå direkte til NI. Fuck off and die om det gjør deg ubekvem. Min blogg .. min .. MIN!