mandag 31. mai 2010

MONSTERPAINS OOHOHOH!


Eksamen i organisasjons- og arbeidsssosiologi om to dager, visstnok. Merker enda ikke noe til den store angsten, men forklaringen går utvilsomt ut på at det stagneres av mitt inntak av MONSTER energidrikk.

Det hele var i grunnen en triviell tabbe utført av undertegnede på Rema. De hadde satt MONSTER sammen med annen energidrikk som BURN eller URGE INTENSE EXTREME. Capslock er forresten virkemiddelet ENERGIDRIKK liker å bruke mer enn noe annet. Det, og en litt "crazy" font som gjør at du må vende boksen litt på siden for å forstå hva det står. Men avsporinger til side, jeg valgte feil. Vanligvis velger jeg REDBULL LIGHT (skulle tro jeg ble sponset av disse merkene, nå får de forstyrrende mye REKLAME). REDBULL LIGHT har nemlig et helt greit kick, men uten sukker, og som en slags bonus smaker det minmalt av batterisyre smakstilsatt med sukker og destillert HELVETE.

Jeg feilet i allefall, valgte helt feil og sitter her nå med Chris Greys analyse av hvorfor "management-education" og stort sett alle teorier på hvordan man skal effektivisere organisasjonen er totalt bullshit, samt en boks MONSTER ENERGIDRIKK. Morsom bok, forsåvidt. Jeg har desverre for vage notater til å tilrøve meg en virkelig frekk karakter i faget, men mye synsing innehar jeg, som en motvekt til brors studier der management er "the shizzle up in this biznizzle ... eller "bra".

Men så åpner jeg i en aura av trøtthet hr.MONSTER, tar en slurk, og får et intenst behov for å blogge om hvor helvete det smaker. Ja, jeg kom HIT, ikke mer enn syv sekunder etter å ha tatt min første slurk MONSTER. Fordi MONSTER smaker virkelig verre enn noe annet jeg har smakt tidligere, og jeg spiste sigarstumper da jeg var to år gammel, og selv med sin naturlige aroma av lær og honning var det ikke optimalt føde.

"MONSTER packs a vicious punch but has a smooth flavour you can really pound down". UNLEASH THE BEAST! Smaken beskrives altså som "smooth", uten at "smooth" defineres nærmere. Jeg ser for meg "smooth" på samme måte som Goebbels utbrøt det da Hitler bygget sin første konsentrasjonsleir, eller da Stalin "smooth" glattet på barten etter å ha skutt 12.000 offiserer. Det er et eller annet nifst og forfeilet med å misbruke uttrykket "smooth" på denne måten, og særlig fordi jeg kjenner alt annet enn "smoothness" i meg akkurat nå. Det er en ubeskrivelig følelse av å brenne, samtidig som øynene mine svir, nesen renner litt og hodet mitt dunker som om jeg skulle ha sniffet eter. Kort sagt føler jeg meg som den unge fyrrige herren på bildet.

MONSTER - TASTES PRETTY MUCH LIKE EATING CIGAR-BUTTS. MMMMMMMMM!