fredag 10. juli 2009

Familiemiddag

Interessant familiemiddag i dag. Finfin, faktisk.

Bror hadde kommet hjem fra ferie og var trøtt og furten. Pappa hadde mistet lappen fra 6 - 9 mnd og var svært frustrert. Mamma var sitt vante psykiatriske rolige, og jeg var småfrynsete et sted imellom. Det viste seg også at pastaen vi skulle ha var full av små dyr som ikke har noe med pasta å gjøre. Etter et intenst handleraid med penger fra far (som mumlet om at han allerede hadde gitt 15.000 til idioter) var vi igang igjen. Og da ble det svært hyggelig. I ca fem minutter, før pappa dro en tordentale om at han slett ikke var kriminell, og syntes dette med bøter og tap av førerkort til tidenes morgen var en relativt dårlig ide (nedtonet for lesers ve og vel).

På sett og vis var faktisk dette vagt dårligere enn den vanlig familiemiddagen. Bror skapte tvilsom stemning ved å hoste diskret og vise frem førerkortet sitt til pappa hvert 3. minutt, mens pappa ikke gjorde stemningen bedre ved å få telefonsamtaler, gå inn på stuen, hyle stygge ting (haha ja, jeg har endelig klart å lure ham til å bruke det unike jeg også bruker som skjellsord) og komme tilbake, intenst dyster og klar for brunsprit.

Alt i alt en snedig kveld...

Kanskje fredag


Jeg natt-trente natt til i dag også. Det var sånn passe givende. Skuffende nok var bare kryddermannen der (mannen som lukter spennende av eksotiske krydder) men det funket greit nok. Jeg fikk gjort det jeg kom for, mer eller mindre.

Etter trening leste jeg bok for hr.giraff, dusjet og kollapset. Det var forsåvidt en rolig aften, selv om hr.giraff på et tidspunkt bet meg.

Det slår meg i farten at en kanskje burde greie litt mer ut rundt dette giraffkrapylet jeg prater om.
Kanskje man til og med skal være så djerv og presentere et bilde? Behold! Ah ja, nå kom bildet på siden, så teksten ikke helt passer inn og alt blir faen. Nuvel ... faen er det uansett.

Hvorfor, kjære leser som ikke leser, er det faen? Vel, jeg er relativt skral etter nattens trening. Dette resulterer i et problem, nemlig at jeg har fuckall å gjøre akkurat nå. Jeg har "fornuftige oppgaver", men dette biter egentlig ikke på meg. Dessuten er det brors tur til å vaske bad, og ikke faen om jeg skal gjøre det da. Jeg vasket akkurat trappen for ham ettersom naboen begynte å bli useriøst frynsete.

Blah blah, hvem vil finne på noe? I`m game...